Internettilgang og bedriftsinternt nettverk

Nettverket er blitt grunnmuren i alle tekniske løsninger, spesielt for samkommunikasjon.

Mobizz leverer stabil, høyhastighets og fiberbasert Internett-aksess med kapasitet for et tilstrekkelig antall brukere. Det høres selvsagt ut, men mange vet bedre – særlig de som har opplevd nettverk ”som sirup” eller faller ut, eller skjermbilder og samtaler som ”hakker”.

Internt kobler vi sammen bedriften både med kabler og trådløse nett. Sentralt er at alle kan komme på og være på nettet samtidig, for eksempel uten flaskehalser i det trådløse nettet.

Vi leverer også teknologi for å gjøre andre nettverket – for eksempel nettverket hos en kunde eller på et hotell – til en midlertidig del av bedriftsnettverket (VPN). Dette gir fordeler sikkerhetsmessig og praktisk fordi brukerne kan jobbe som om de var i lokalene til jobben.

referenser copy copy

Mobizz leverer løsninger

Mobizz leverer løsninger som leveranse eller tjeneste. Det betyr at du kan drifte selv eller overlate det til oss. Fritt valg!

Vi er sertifisert partner med en rekke virkelig gode leverandører

Mobizz leverer all hardware og tilbehør

androidApple logo black.svgWindows logo Cyan rgb D

 

Unified Communication. Chat, Tale, video- og konferanseløsning- og sentralbord i en- og samme pakke. Microsoft Lync - videokonferanse fra skrivepulten. Integrert med Polycom.

imgOneMicrosoft Lync 2013 logo.svgLogo

Vi er partner med Norges to største operatører som har fantastiske muligheter i tjenesteporteføljen.

netcomtelenor

Trådløse nettverk for profesjonelle miljøer.

aruba

Julie mobizz65