Lønnsom kommunikasjon på tvers av land, dingser og programvare

Samkommunikasjon! Ringe, ha videokonferanser, dele skjermbilder, snakke gratis fra hotellet i Kuala Lumpur, kontrollere tilgjengeligheten i og utenfor arbeidstiden – samkom er nyttig, artig og fremtidsrettet. Mobizz gjør i tillegg samkom lønnsomt, fornuftig og brukertilpasset.

Samkom fra Mobizz minner om det du kanskje har privat med tjenester Skype, Viber og Whatsapp. Men, er mye råere!

Løsningene må brukes smart. Alle virksomheter eller brukere skal ikke ha alt. Derfor er det sentralt å analysere behovet.

Her beskriver vi noen muligheter.

Koble samhandlingssystemet Microsoft Lync sammen med telefoni. Da kan du ringe med mobilnummeret ditt som utgående nummer – direkte fra laptop-en og fortsette på mobilen uten avbrudd.

Medarbeidere som ringer ut kan vise nummeret til bedriften, avdelingen, jobbmobilen, privatmobilen, fasttelefonen eller ringegruppe de tilhører dersom de sitter på support, kundeservice eller lignende.

De kan koble seg av eller på ringegrupper. Inngående anrop kan automatisk gjøre oppslag i CRM-systemer.

Når Lync kobles med kalenderløsning kan en rød lampe vises i kalenderen til de som er opptatt i telefon. Møter booket i kalenderen sender telefonanrop direkte til telefonsvareren – kun anrop fra favorittkunden eller familien slipper igjennom. Brukere får adgang til å begrense når på døgnet de er tilgjengelig for jobbhenvendelser og styre anrop videre til andre.

Bedriften får konferanseløsning som mange har til en relativt betydelig kostnad. Så lenge brukere er i wifi/trådløs-sone om det så er i Kuala Lumpuer eller Buenos Aires, er det mulig å ringe kostnadsfritt slik som med Skype og Viber. Fortsatt med muligheter for å velge hvilket utgående telefonnummer som skal vises.

Skjermdeling gjør det mulig å styre musepekeren på tvers av landegrenser og avstander og se hva flere gjør. Effektiv, bra for opplæring og bra for samarbeid.

I Mobizz føler vi oss litt kjedelige når vi ikke uten videre vil overrisle kundene våre med alt sammen sånn helt uten videre. Vi elsker jo dette her og koser oss stort sett med alt sammen selv. Men, det skal være funksjonelt, tilpasset forskjellige brukerterskler og ha et godt kost/nytte-forhold.


Alle skal ikke ha alt, fordi de ikke trenger det eller ikke kommer til å bruke det.

Mobizz er en kompetansepartner som tar hensyn til helheten. Derfor hjelper vi kundene å analysere bedrtifskulturelle forhold og anbefaler tilpassede prosjektløsninger. Dette er inkludert i tilbudet vårt.

Mobizz leverer løsninger

Mobizz leverer løsninger som leveranse eller tjeneste. Det betyr at du kan drifte selv eller overlate det til oss. Fritt valg!

Vi er sertifisert partner med en rekke virkelig gode leverandører

Mobizz leverer all hardware og tilbehør

androidApple logo black.svgWindows logo Cyan rgb D

 

Unified Communication. Chat, Tale, video- og konferanseløsning- og sentralbord i en- og samme pakke. Microsoft Lync - videokonferanse fra skrivepulten. Integrert med Polycom.

imgOneMicrosoft Lync 2013 logo.svgLogo

Vi er partner med Norges to største operatører som har fantastiske muligheter i tjenesteporteføljen.

netcomtelenor

Trådløse nettverk for profesjonelle miljøer.

aruba

Julie mobizz65