MDM - Full kontroll med alle enheter og tilgang til bedriftens nettverk

Selvfølgelig må en virksomhet ha kontroll med hvem som har tilgang til IT-nettverket sitt. I praksis kan det være lettere sagt enn gjort. Årsaken er at medarbeiderne gjerne bruker både bedriftens og sine egne PC-er og mobile dingser. Det blir mye å holde styr på.

Mobizz leverer løsninger som gir tilbake kontrollen. Du får kontroll med hvem som har tilgang til nettverket, hva de får tilgang til og med hvilke enheter de får tilgang.

Ta et eksempel. Ofte får brukere tilsendt brukernavn og passord for å logge seg på fra en hvilken som helst enhet. Det innebærer risiko for at sensitiv informasjon kan havne på onkelens laptop, sønnens nettbrett eller internettkaféen i Thailand. Vi sørger for tilgangsstyring slik at hver enhet må være godkjent på  i bedriftsnettverket på forhånd eller legger begrensninger på hva uregistrerte enheter kan få tilgang til.

Hvordan skal du gjøre det? Vi anbefaler oppsett. Det er ikke en tilleggstjeneste. Det er en del av leveransen.

Ingen IT-leveranser uten trebokstavsforkortelser! Produktområdet kalles MDM – Mobile Device Management. Men notér at tjenesten dekker mye mer enn det opprinnelige MDM-begrepet.

Mobizz leverer løsninger

Mobizz leverer løsninger som leveranse eller tjeneste. Det betyr at du kan drifte selv eller overlate det til oss. Fritt valg!

Vi er sertifisert partner med en rekke virkelig gode leverandører

Mobizz leverer all hardware og tilbehør

androidApple logo black.svgWindows logo Cyan rgb D

 

Unified Communication. Chat, Tale, video- og konferanseløsning- og sentralbord i en- og samme pakke. Microsoft Lync - videokonferanse fra skrivepulten. Integrert med Polycom.

imgOneMicrosoft Lync 2013 logo.svgLogo

Vi er partner med Norges to største operatører som har fantastiske muligheter i tjenesteporteføljen.

netcomtelenor

Trådløse nettverk for profesjonelle miljøer.

aruba

Julie mobizz65