You are not alone

Service, support og opplæring handler om å sette folk i stand til å bruke saker og ting som de skal – og få hjelp når de står fast eller noe ikke virker.

Innholdet i service- og supportavtaler våre varier med leveranser og behov. Vi er fleksible – vi håndterer alt eller mellomting. Mange ganger blir vi IT-avdelingens mobilitetsavdeling med fullt ansvar for kommunikasjonsløsningene.

Kundesenteret vårt smører maskineriet. God support starter med et kundesenter som er lett å nå. Enkel visdom! Vi vil ikke at brukerne skal kaste bort masse av sin egen og kollegers tid på problemløsning. Mye bedre å ring oss med en gang. Mobizz’ kundesenter løser 70 prosent av alle henvendelser på strak arm.

En annen sak er at kundene våre skal være trygge på at dersom de etablerer et eller annet service- og supportbehov, så har vi en drifts- og supportløsning som vil dekke dette.

Måten vi leverer service og support på er viktig. Vi har kompetanse på tvers av løsningene. En ting er å få ett system til å fungere, noe helt annet er å problemløse på tvers av flere systemer. Brukerne kontakter oss og kan være likegyldige til hvordan vi løser problemet. Vi går så langt bakover til leverandørene som er nødvendig.

Mobizz leverer løsninger

Mobizz leverer løsninger som leveranse eller tjeneste. Det betyr at du kan drifte selv eller overlate det til oss. Fritt valg!

Vi er sertifisert partner med en rekke virkelig gode leverandører

Mobizz leverer all hardware og tilbehør

androidApple logo black.svgWindows logo Cyan rgb D

 

Unified Communication. Chat, Tale, video- og konferanseløsning- og sentralbord i en- og samme pakke. Microsoft Lync - videokonferanse fra skrivepulten. Integrert med Polycom.

imgOneMicrosoft Lync 2013 logo.svgLogo

Vi er partner med Norges to største operatører som har fantastiske muligheter i tjenesteporteføljen.

netcomtelenor

Trådløse nettverk for profesjonelle miljøer.

aruba

Julie mobizz65